O nama

AdmiralBet je sistem kladionica i kazino klubova sa konceptom koji pruža potpun doživljaj vrhunskog sportskog klađenja u ambijentu sportskog bara i potpuni ugođaj elitnog kazina uz najbolje slot mašine i rulete.

Deo smo Novomatic grupacije, svetskog lidera u oblasti gejming tehnologija i industrije igara na sreću, što nam daje snagu i obavezu da uvek budemo ispred svih i u centar svih aktivnosti stavljamo naše igrače.

Snažno ulažemo u znanje i razvoj što kao rezultat ima konstantni niz inovacija i otvaranja novih klubova. Naš sopstveni razvojni tim vrhunskih inženjera informatike, stalna usavršavanja i korišćenje najsavremenijih tehnoloških rešenja, garancija su kontinuiteta u razvoju i zadovoljstva naših igrača.

Zato vas pozivamo da posetite naše klubove i da se uverite u vrhunski kvalitet našeg koncepta, doživljaj koji pruža naš ambijent i uživate u najmodernijim i najboljim slot mašinama u Srbiji, terminalima za klađenje kao potpunoj novini na našem tržištu, uz bonuse do 300%, a užitak naših klubova može biti sa vama uvek i svuda na www.admiralbet.rs.

Load More