Virtuali

Klikom na našem slajderu pored Uživo kazina, možete ući u Virtuelni Sport.

Load More

Tiketi se na isti način uplaćuju kao i na običnom klađenju i uživo klađenju.

Load More

Da. Konstantno se igraju mečevi, koje možete uplatiti unapred. Na Virtuelnim Sportovima sezona nikada ne prestaje.

Load More

Klikom na padajući meni sa leve strane, imate opciju Virtuelni sport tiketi, gde možete proveriti sve odigrane tikete.

Load More

Saglasni smo da košarkaška sezona traje prekratko. Da se igrači ne bi dodatno umarali, a da bismo mi ipak imali zanimaciju i tokom preostalog dela godine, tu je virtuelna košarka. Isprobaj i ovaj novitet, pogađaj rezultate na virtuelnim košarkaškim mečevima i budi u plusu i dok profesionalni košarkaši odmaraju.

Load More

Tenis se, sa druge strane, igra gotovo svakog dana. Sezona je duga i naporna, a mečevi znaju i po nekoliko sati. To može da bude problem, retko kada imamo priliku da se fokusiramo na jedan susret i da ga ispratimo od početka do kraja. Zato je virtuelni tenis mnogo bolja opcija. Mečevi su uvek tu, traju kraće, a takođe ti donose zaradu.

Load More

Kada se kaže klađenje, prva asocijacija je fudbal. Najvažnija sporedna stvar na svetu sada stiže i u drugačijem obliku, virtuelna! Možeš da se kladiš uvek, kada god uđeš na AdmiralBet.rs i uopšte ne moraš da čekaš listu da bi video ko igra tokom narednih dana. Sve je tu, ekipe, igrači i mi smo spremni, a nedostaje još samo tvoj tip.

Load More

U Britaniji su veoma popularne, dok kod nas klađenje na konjički sport i nije naročito razvijeno. Doduše, postoji jedan detalj koji bi mogao da promeni to. Jedan od najboljih košarkaša naše zemlje poseduje pravu ergelu, pa je vreme da se pre Svetskog prvenstva u Kini na kom se nadamo novom košarkaškom zlatu i ti upoznaš sa trkama konja. Verovatno će uskoro i kod nas biti popularno, dočekaj taj trenutak pripremljen.

Load More

Ovo je klasik i ovo je svima već dobro poznato. Godinama se na ekranima u kladionicama prikazuju trke pasa i one su praktično neizostavni deo bilo koje ponude. Sada možeš da se kladiš i na virtuelne trke, na pse koji uopšte ne postoje, ali tebi mogu da donesu profit.

Load More